Referencer

Mine klienter siger

 • Anonym

  For et år siden var jeg hos Lone efter to sene aborter i træk, fordi jeg håbede, at hun kunne hjælpe mig. Jeg sidder lige nu med min 4 uger gamle datter, og er ikke et sekund i tvivl om at det er takket være Lone, at det lykkedes 😊
  Jeg kan ikke sætte ord på hvor taknemmelig jeg er for Lones hjælp, hun kan virkelig noget helt specielt❤️
  Så i mangel af bedre ord: tak ❤️


  Anonym ★★★★★
 • Trine Fürst Worthmann

  Har kun de bedste anbefalinger til Lone…..
  Lone er en skøn person, som bare kan noget helt specielt.
  Lone har hjulpet vores datter og vi er hende dybt taknemlig.
  At se Lone arbejde sig igennem kroppen på denne helt specielle måde er fantastisk og skal opleves for, at tro på det.
  Vi kommer gerne igen, hvis der opstår andre ting.
  Tusind tusind tak Lone.


  Trine Fürst Worthmann ★★★★★
 • Malene Brandt

  Tandlæge og sprøjter, nej tak skreg min krop.
  Jeg har hele mit liv frygtet at skulle til tandlæge, bare viden om at jeg snart skulle derhen kunne fremkalde ubehag i kroppen, og når jeg kom til selve dagen var det med svedige hænder og urolig vejrtrækning, at jeg gik ind. Mange gange aflyste jeg og lavede oversprings handlinger for at slippe, hvilket betød at der gik meget lang tid mellem besøgene. Når jeg endelig var der, så var det et sandt maridt at komme igennem og bagefter var jeg helt flad for energi, færdig for den dag.

  Læs mere

  Malene Brandt ★★★★★
 • Mai Tofte Olesen

  Lone er et af de mennesker, der burde være flere af i verden, men som man sjældent møder. Lone besidder en enorm psykologisk, biologisk og fysiologisk viden, som hun på empatisk vis bruger på både mennesker og dyr. Hun har hjulpet mig til en meget større indsigt i både Rustique og mig selv. Tak.


  Mai Tofte Olesen ★★★★★
 • Emma Netler

  Lone var for mig en kæmpe hjælp. Jeg havde i flere år bøvlet med nervøsitet til prøver og skriftlige eksamener. Ved hjælp af Lone kan jeg i dag gå til eksamen med helt ro i maven og bruge de øvelser, som jeg har fået til at holde fokus og gøre eksamen til en bedre oplevelse. Lone har hjulpet mig igennem flere forskellige perioder i mit liv, små samt store, og derfor giver jeg Lone de bedste anbefalinger med herfra.


  Emma Netler ★★★★★
 • Nina Birch Jensen

  Lone har usædvanlige evner! Vi havde problemer med vores hund og efter en enkelt behandling havde vi igen en rolig og harmonisk hund. Helt fantastisk, at hun på så nænsom en måde kunne løse problemet. Og vigtigt at få at vide, at hunden ikke havde smerter/fysisk sygdom. De varmeste anbefalinger. Lone kan noget helt særligt.


  Nina Birch Jensen ★★★★★
 • Anna Kasprzak

  Jeg ville ønske, at jeg havde mødt Lone tidligere. Lones møde med hestene og jeg har virkeligt været en øjenåbner. Det har betydet meget for, hvordan jeg oplever mine heste, og hvordan jeg rider og omgås dem. Efter at Driver fik det skidt til stævnet i Aachen, hvor han måtte køres hjem, talte jeg med Lone om, at jeg ville ønske, at man kunne tale med hestene for at forstå, hvad der sker, og hvordan man kan hjælpe – dengang kendte jeg ikke til Lones evner. “Jamen, det kan jeg”,sagde Lone, og siden har hun behandlet flere af mine heste – og mig selv. Mange ryttere har oplevet at stå i situationer, hvor alt er forsøgt, og man er kørt fast med en hest som bare ikke fungerer, og der kan jeg absolut anbefale Lones hjælp. Tak Lone. 


  Anna Kasprzak ★★★★★
 • Stinna Tange Kaastrup

  Jeg har brugt Lone til begge mine heste og er aldrig blevet skuffet! Især i det her forløb, med at få Smarties klar til OL i Rio, har Lone været en stor hjælp. Da Smarties har redet rigtig mange stævner på højt plan, havde jeg en udfordring med at få ham til at forstå, at han blot skulle skridte og trave, når vi var til stævne, og det var meget frustrerende for os begge! Og det var her Lone kom ind i billedet.

  I mellem to stævner, hvor det første var gået helt galt, og der kun var 11 dage til det næste, gik hun ind og arbejdede med Smarties, og fortalte os, hvad han sagde, at han havde brug for, at vi (og i sær jeg) gjorde for ham til stævner. Vi fulgte alt det Lone havde videregivet, til det næste stævne, og samtidig var Lone ”med ham” mentalt, for at støtte ham – vi red 10% højere end til sidste stævne og kvalificerede os til OL i Rio! Men vigtigste af alt var Smarties mærkbart mere glad og frisk under stævnet og tog meget bedre imod mine signaler. Jeg siger mange tak og kan kun anbefale andre at give jer selv og jeres hest den gave at få Lone ud.


  Stinna Tange Kaastrup ★★★★★
 • Lotte Much

  Det var en spændende og behagelig oplevelse. Bestemt ikke sidste gang jeg prøver det. Er glad for at min hest selv synes, at han har det bedre, for det er også klart min fornemmelse. Jeg synes, at jeg har en mere tilfreds hest. Virker ikke så sur og “bider” heller ikke på samme måde. Han virker glad og trives, det er det vigtigste for mig. Jeg er mere end tilfreds og vil klart anbefale behandlingen/ Lone til andre. Oplevelsen og mødet med Lone har helt klart givet mig bedre forståelse for de heste, jeg arbejder med.


  Lotte Much ★★★★★
 • Mette Ahlefeldt-Laurvig

  Jeg kontaktede Lone på anbefaling af en god veninde, som havde haft meget positive oplevelser med Lones behandling af hendes heste. Jeg var noget skeptisk, da jeg før har benyttet mig af alternativ hjælp til et par heste, som på ingen måde hjalp eller gav menig. Men Lone ramte plet uden nogen form for indikatorer fra mig. Min hest har bukket mig af ved flere lejligheder – hvorfor kunne jeg dog ikke finde ud af. Lone kunne hurtigt fortælle mig, at den havde spændinger i ryggen, men ikke værre end at hun kunne fjerne dem. Det gjorde hun med en enkelt behandling. Da jeg næste gang satte mig op på min hest, var det en helt anden hest at sidde på – den var afslappet og elastisk i ryggen og var tydeligvis meget mere tilpas på ridebanen. Det forenkler unægtelig en diagnose, hvis hesten selv kan fortælle, hvad og hvor problemet er…..


  Mette Ahlefeldt-Laurvig ★★★★★
 • Mette Risager Grubbe

  Som menneske der fungerer bedst med håndgribelige ting, var mødet med Lone en meget overvældende oplevelse, men bestemt også et meget givende møde! Her fra udtrykkes respekt for Lone’s evner, og tilgang til hestene! I forbindelse med to forskellige heste med hver deres ridemæssige udfordringer, har Lone været en uvurderlig hjælp. I det ene tilfælde til at klarlægge hvorfor hesten havde tilegnet sig en bestemt adfærd, samt hjulpet både hest og rytter til at tro på hinandens evner sammen. I det andet tilfælde var Lone behjælpelig med en forklaring af hestens udfordringerne, som gav mulighed for at forstå hesten ud fra et andet perspektiv. Uddannelsen som kinesiolog er en ekstra bonus, da behandlingsmetode kan løsne op for uforløste problemer. De varmeste anbefalinger herfra, og et stort stort tak for Lone’s hjælp og kæmpe engagement i mig og mine heste!!


  Mette Risager Grubbe ★★★★★
 • Ditte Nørup Petersen

  Jeg konsulterede Lone efter at have brugt mange penge, masser af tid og frustrationer, da mit syn på øjnene drillede mig. Optikere og øjenlæger har alle haft forskellige “diagnoser” og udredninger omkring hvorfor mit syn er svagt. Efter at have konsulteret Lone et par gange i hendes praksis, behøver jeg ikke længer bekymre mig om mit syn. Fra at have båret briller og linser gennem hele mit liv med styrke omkring de 3,5, bruger jeg nu ikke længere brille eller linser. Det er ikke længere nødvendigt efter Lone trygt og kærligt reparerede mit syn. Min oplevelse og behandling hos Lone vil jeg gerne give topkarakterer og med følgende overskrifter: Kompetent, trygt og med krop og sind i bedre balance.


  Ditte Nørup Petersen ★★★★★
 • Tine Nielsen

  At der er en dyb sammenhæng mellem krop og sind, at kroppen har selvhelbredende evner, det har jeg aldrig været i tvivl om. Alligevel er det fantastisk at opleve på egen krop, hvordan kinesiologi kan have så stor en effekt både fysisk og psykisk! Da jeg kom til Lone led jeg af stress og angst, der både gav sig udslag i konstant indre uro og fysisk i konstante sitrende fornemmelser i huden, jeg havde svært ved at falde til ro om dagen og svært ved at sove om natten pga. tankemylder og fysisk uro, men jeg gik hjem efter kun en behandling hos Lone med en dyb indre ro, og uforklarlig men mærkbar genvundet balance, både psykisk og fysisk. Jeg kan kun anbefale Lone på det varmeste!


  Tine Nielsen ★★★★★
 • Pernille Jensen

  Halvanden uge siden jeg var ved Lone, og jeg har hverken været svimmel, eller haft kvalme siden! Det er dejligt befriende at kunne “slappe af”
  + mine skuldre er helt afslappet! Og endnu mere + så tør jeg at springe igen, og jeg glæder mig til springning. Hvis du har det lidt dårligt, eller er bange for noget, eksamens angst eller noget helt andet – så kontakt Lone!! Det er det hele værd!


  Pernille Jensen ★★★★★
 • Birgit Glud Jørgensen

  En lille solstråle historie ved nytår. En afslappet hund, der nu ligger og sover i stuen selvom der bliver skudt af derude. Tak Lone Gellert for at tage kontakt med hende. Det er mystisk og mærkeligt, men det er ligemeget, bare det virker. Lone kunne fortælle at Meiga var ude for et uheld da hun var 3 år. Noget med en cykel der forandrede hende. Og ganske rigtig. Meiga rendte ud foran en cyklist på en racercykel og blev ramt da hun var 3 år. Meiga har også spist aftensmad for første gang i 3 dage og uden at kaste op.


  Birgit Glud Jørgensen ★★★★★