Kinesiologi

Telepati/Kinesiologi dyr

Jeg begynder samarbejdet med en hest hjemmefra ved at tale med den ud fra et foto. Jeg har en særdeles god kommunikation med heste, og de fortæller mig, hvad deres problem handler om, hvordan de har det, og jeg kan mærke, om de har smerter. Denne information har betydning for selve behandlingen med kinesiologi, hvor jeg behandler den i forhold til psykiske traumer, fysisk smerte, besværligheder ved at udføre øvelser eller hvad der er udfordringer med.

Jeg tester om hesten får foder og tilskud, som den kan tåle det i kroppen og hjernen, og jeg tester om hesten kan optage og udnytte det maksimalt. Stress, fx i ridning, stald eller fold, kan påvirke optagelsen af vitaminer og mineraler. En blodprøve kan vise, at hesten får rigeligt af fx et mineral, men hvis hesten bærer rundt på traumer, så kan det forhindre, at mineralet optages i cellerne. Når traumet er bearbejdet, så kan hesten igen optage og udnytte foder og tilskud.

Under behandlingen af hesten kan der dukke oplysninger op, som ejeren/rytteren skal forholde sig til, for at hesten kan komme i balance. Det kan være i forhold til ridning, flokken, lederskab og meget andet.

Jeg behandler ryttere, hvor vi i samarbejde opstiller mål i forhold til ridning, så rytteren kommer i optimal balance fysisk og psykisk i forhold til den daglige træning og konkurrencer. Der kan opstilles mål, så rytteren får mod på nye udfordringer, får lettere ved at udføre øvelserne, være fokuseret på banen eller hvad behovet er.

Jeg anbefaler, at rytteren også får behandling, da hest og rytter er i så tæt et samarbejde, at det er afgørende for hesten, at rytteren også er i balance.