Med 20 års erfaring som lærer kender jeg til de udfordringer, som der kan opstå om man lige er begyndt i skole, eller hvis man står i den anden ende og skal til eksamen.

Eksamensangst

Er du nervøs eller angst for at gå til eksamen? Jeg bruger kinesiologi og tankefeltterapi i behandlingen og giver råd og hjælp til dagen op til eksamen og på selve dagen.

Indlæring

Der er meget som skal spille sammen inden i, for at indlæring og udvikling bliver en succes. Øjnene skal arbejde optimalt sammen, hjernehalvdelene skal kunne samarbejde, og måske skal der ryddes op i psykiske ar. Blokeringer i forhold til at lære og til at udvikle sig kan have mange årsager. Ved hjælp af samtale og muskeltest finder jeg frem til, hvad det handler om ved den enkelte. Vi opstiller et mål for, hvordan du gerne vil have det og arbejder der fra.

Test og afbalancering kan omhandle:

- Hjernehalvdelenes samarbejde

- Øjnenes samarbejde

- Din dominansprofil

- Hvordan lærer du bedst?

- Psykiske blokeringer og mønstre som påvirker din indlæring

- Kost og tilskud i forhold til din indlæring/træning

- Specifikke hjemmeøvelser

- Sparing m.h.t. din skole/arbejdssituation

Det kræver 2-3 behandlinger. Herefter vil selvværd og selvtillid være forbedret, det er blevet lettere og hurtigere at lære, og du har fået mere overskud.

Diagnoser

Er du eller dit barn urolig og/eller blevet diagnosticeret med en psykiatrisk diagnose? Jeg har stor erfaring med ADD, ADHD, autisme og aspergers m.v.og har været medvirkende til at elever er gået fra specialskole til almen skole. Ved hjælp af kinesiologi kommer barnet (eller den voksne) i balance, og jeg hjælper med at gøre den enkelte bevidst om egne behov og muligheder.