Mennesker

d

Ditte Nørup Petersen

Jeg konsulterede Lone efter at have brugt mange penge, masser af tid og frustrationer, da mit syn på øjnene drillede mig. Optikere og øjenlæger har alle haft forskellige “diagnoser” og udredninger omkring hvorfor mit syn er svagt. Efter at have konsulteret Lone et par gange i hendes praksis, behøver jeg ikke længer bekymre mig om mit syn. Fra at have båret briller og linser gennem hele mit liv med styrke omkring de 3,5, bruger jeg nu ikke længere brille eller linser. Det er ikke længere nødvendigt efter Lone trygt og kærligt reparerede mit syn. Min oplevelse og behandling hos Lone vil jeg gerne give topkarakterer og med følgende overskrifter: Kompetent, trygt og med krop og sind i bedre balance.

ee

Kvinde i 50’erne

Efter at have døjet med angst og depressioner det meste af mit liv med indlæggelser og medicinering, havde jeg mit første møde med Lone i december 2014.
Det forandrede mit liv 100%!!
Lone har ved flere behandlinger lidt efter lidt “skrællet” alt det dårlige af, som belastede mit sind, så jeg i dag er glad og glæder mig over mit liv.
Jeg kan ikke sige Lone tak nok, for det hun har gjort for mig og kan kun anbefale Lones evner videre.

Stina copy

Tine Nielsen

At der er en dyb sammenhæng mellem krop og sind, at kroppen har selvhelbredende evner, det har jeg aldrig været i tvivl om. Alligevel er det fantastisk at opleve på egen krop, hvordan kinesiologi kan have så stor en effekt både fysisk og psykisk! Da jeg kom til Lone led jeg af stress og angst, der både gav sig udslag i konstant indre uro og fysisk i konstante sitrende fornemmelser i huden, jeg havde svært ved at falde til ro om dagen og svært ved at sove om natten pga. tankemylder og fysisk uro, men jeg gik hjem efter kun en behandling hos Lone med en dyb indre ro, og uforklarlig men mærkbar genvundet balance, både psykisk og fysisk. Jeg kan kun anbefale Lone på det varmeste!

dd

 

Pernille Jensen

Halvanden uge siden jeg var ved Lone, og jeg har hverken været svimmel, eller haft kvalme siden! Det er dejligt befriende at kunne “slappe af”
+ mine skuldre er helt afslappet!
Og endnu mere + så tør jeg at springe igen, og jeg glæder mig til springning.
Hvis du har det lidt dårligt, eller er bange for noget, eksamens angst eller noget helt andet – så kontakt Lone!! Det er det hele værd!

ee

Lykke Pedersen

I forbindelse med konsultation af en af mine heste spurgte Lone, om jeg var klar over, at vi havde besøg i vores hus.
Jeg havde af og til en fornemmelse af, at der gik nogen rundt. Da vi for 11 år siden mistede vores datter, havde jeg virkelig altid ønsket at få nogle svar omkring hendes ulykke og død og dem fik jeg nu, det gav lidt mere ro i sindet.

Untitled-1

Emma Netler

Lone var for mig en kæmpe hjælp. Jeg havde i flere år bøvlet med nervøsitet til prøver og skriftlige eksamener. Ved hjælp af Lone kan jeg i dag gå til eksamen med helt ro i maven og bruge de øvelser, som jeg har fået til at holde fokus og gøre eksamen til en bedre oplevelse. Lone har hjulpet mig igennem flere forskellige perioder i mit liv, små samt store, og derfor giver jeg Lone de bedste anbefalinger med herfra.