Heste

anna

Anna Kasprzak 

Jeg ville ønske, at jeg havde mødt Lone tidligere.
Lones møde med hestene og jeg har virkeligt været en øjenåbner.
Det har betydet meget for, hvordan jeg oplever mine heste, og hvordan jeg rider og omgås dem.
Efter at Driver fik det skidt til stævnet i Aachen, hvor han måtte køres hjem, talte jeg med Lone om, at jeg ville ønske, at man kunne tale med hestene for at forstå, hvad der sker, og hvordan man kan hjælpe - dengang kendte jeg ikke til Lones evner. "Jamen, det kan jeg",sagde Lone, og siden har hun behandlet flere af mine heste - og mig selv.
Mange ryttere har oplevet at stå i situationer, hvor alt er forsøgt, og man er kørt fast med en hest som bare ikke fungerer, og der kan jeg absolut anbefale Lones hjælp.

Tak Lone 

Stina

Stinna Tange Kaastrup - Dobbelt medaljevinder ved OL i Rio

Jeg har brugt Lone til begge mine heste og er aldrig blevet skuffet! Især i det her forløb, med at få Smarties klar til OL i Rio, har Lone været en stor hjælp. Da Smarties har redet rigtig mange stævner på højt plan, havde jeg en udfordring med at få ham til at forstå, at han blot skulle skridte og trave, når vi var til stævne, og det var meget frustrerende for os begge! Og det var her Lone kom ind i billedet. I mellem to stævner, hvor det første var gået helt galt, og der kun var 11 dage til det næste, gik hun ind og arbejdede med Smarties, og fortalte os, hvad han sagde, at han havde brug for, at vi (og i sær jeg) gjorde for ham til stævner. Vi fulgte alt det Lone havde videregivet, til det næste stævne, og samtidig var Lone ”med ham” mentalt, for at støtte ham – vi red 10% højere end til sidste stævne og kvalificerede os til OL i Rio! Men vigtigste af alt var Smarties mærkbart mere glad og frisk under stævnet og tog meget bedre imod mine signaler. Jeg siger mange tak og kan kun anbefale andre at give jer selv og jeres hest den gave at få Lone ud.

 

mai

Mai Tofte Olesen - nr. 6 til DM og NM

Lone er et af de mennesker, der burde være flere af i verden, men som man sjældent møder. Lone besidder en enorm psykologisk, biologisk og fysiologisk viden, som hun på empatisk vis bruger på både mennesker og dyr. Hun har hjulpet mig til en meget større indsigt i både Rustique og mig selv. Tak

Untitled-1

Lotte Much – Berider

Det var en spændende og behagelig oplevelse:) Bestemt ikke sidste gang jeg prøver det:)
Er glad for at min hest selv synes, at han har det bedre, for det er også klart min fornemmelse.
Jeg synes, at jeg har en mere tilfreds hest:) Virker ikke så sur og “bider” heller ikke på samme måde.
Han virker glad og trives, det er det vigtigste for mig.
Jeg er mere end tilfreds og vil klart anbefale behandlingen/ Lone til andre.
Oplevelsen og mødet med Lone har helt klart givet mig bedre forståelse for de heste, jeg arbejder med.

Untitled-1

Mette Ahlefeldt-Laurvig

Jeg kontaktede Lone på anbefaling af en god veninde, som havde haft meget positive oplevelser med Lones behandling af hendes heste. Jeg var noget skeptisk, da jeg før har benyttet mig af alternativ hjælp til et par heste, som på ingen måde hjalp eller gav menig. Men Lone ramte plet uden nogen form for indikatorer fra mig. Min hest har bukket mig af ved flere lejligheder – hvorfor kunne jeg dog ikke finde ud af. Lone kunne hurtigt fortælle mig, at den havde spændinger i ryggen, men ikke værre end at hun kunne fjerne dem. Det gjorde hun med en enkelt behandling.
Da jeg næste gang satte mig op på min hest, var det en helt anden hest at sidde på – den var afslappet og elastisk i ryggen og var tydeligvis meget mere tilpas på ridebanen.
Det forenkler unægtelig en diagnose, hvis hesten selv kan fortælle, hvad og hvor problemet er…..

hh

Mette Risager Grubbe

Som menneske der fungerer bedst med håndgribelige ting, var mødet med Lone en meget overvældende oplevelse, men bestemt også et meget givende møde! Her fra udtrykkes respekt for Lone’s evner, og tilgang til hestene!
I forbindelse med to forskellige heste med hver deres ridemæssige udfordringer, har Lone været en uvurderlig hjælp.
I det ene tilfælde til at klarlægge hvorfor hesten havde tilegnet sig en bestemt adfærd, samt hjulpet både hest og rytter til at tro på hinandens evner sammen.
I det andet tilfælde var Lone behjælpelig med en forklaring af hestens udfordringerne, som gav mulighed for at forstå hesten ud fra et andet perspektiv. Uddannelsen som kinesiolog er en ekstra bonus, da behandlingsmetode kan løsne op for uforløste problemer.
De varmeste anbefalinger herfra, og et stort stort tak for Lone’s hjælp og kæmpe engagement i mig og mine heste!!